Muita tapoja tukea

On olemassa monenlaisia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa. Säätiön kanssa on mahdollista sopia erilaisista lahjoitustavoista, jotka voidaan räätälöidä yritykselle tai yhteisölle sopiviksi. Selkeitä vaihtoehtoja ovat Luonnonperintösäätiön tukiluokat, mutta mahdollista on myös esimerkiksi tukiosuuden sisällyttäminen yrityksesi tuotteen hintaan.


Osta pala ikimetsää


Yritykset ja yhteisöt voivat ostaa palan ikimetsää, joka on hankittu lukuisten pienten ja suurten lahjoitusten avulla. Säätiön kautta luonnonystävä voi "omistaa" palan metsää ja osallistua konkreettisesti metsänsuojeluun. Lahjoituksen voi kohdistaa tulevien metsien ostoon tai ostaa palan jo suojellusta alueesta, jolloin siihen sidottuja varoja vapautuu uuden alueen ostoon. Lahjoituksesta saa halutessaan sertifikaatin, jossa kerrotaan suojeltavan alueen pinta-ala. Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliötä ikimetsää!


 

Anna liikelahjaksi metsälahjakortteja


Luonnonperintösäätiön metsälahjakortteja voi ottaa myyntiin tai niitä voi ostaa arvokkaaksi, yhteistä hyvinvointia lisääväksi liikelahjaksi. Erisuuruisia, kauniita lahjakortteja on saatavilla useammasta Luonnonperintösäätiön suojelualueesta.

 

Tilaa joulukortteja tai muita tuotteita yrityksellesi

helmipollo

Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa on myynnissä monenlaisia tukituotteita, joiden tuotot käytetään luonnonsuojelutyöhön. Tilaa yrityksellesi tai yhteisöllesi Luonnonperintösäätiön tuotteita tue näin säätiön toimintaa!

Mainosta vuosilehdessäSäätiön vuosilehti Uutisia ikimetsästä julkaistaan joulukuussa. Lehdestä on mahdollista ostaa tilaa mainokselle, jolla tavoittaa suuren joukon luonnonystäviä. Mainokset tulee varata lokakuun loppuun mennessä. Lehti on myös ladattavissa pdf-tiedostoina Vuosilehdet-sivultamme.


Jos sinulla on tukemiseen liittyviä ideoita tai kysymyksiä, ota yhteyttä Luonnonperintösäätiöön!