Osta pala ikimetsää

Luonnonperintösäätiön suojelualue Riihilahti
Otsikko:
Riihilahti

Saimaan rannalla Lappeenrannassa sijaitsee yksi Luonnonperintösäätiön komeimmista suojelualueista. Sen luonnonsuojelullisesti merkittävin osa on vuonna 2018 Ahosen sisaruksilta peritty kantatila. Aiemmin tilasta oli ostettu sisarusten vanhuutta turvaamaan 1,4 hehtaarin alue, joka nimettiin Paratiisiksi. Riihilahden tila on kokonaisuudessaan 36,7 hehtaaria. Siitä suojeltua metsää on 35 hehtaaria, hoidettavaa perinnemaisemaa vajaa hehtaari ja loput pihapiirejä. Kuva: Anneli Jussila

Riihilahti ja Paratiisi 

Osta pala ikimetsää lahjaksi tai itsellesi. Säätiömme kautta luonnonystävä voi ”omistaa” palan metsää. Lahjoituksesi käytetään uusien suojelualueiden ostoon. Voit kohdistaa sen suoraan tulevien metsien ostoon tai "ostaa" palan joltakin suojelualueistamme.

Jos lahjoitat vähintään 50 euron (100 m2 ikimetsää tai 500 m2 suota) palan, voit tilata itsellesi A4-kokoisen sertifikaatin tai lahjana annettavaksi lahja-adressin, joka voidaan toimittaa myös suoraan lahjan saajalle. 

Yhdellä eurolla saat kaksi neliötä ikimetsää.

1) Valitse lahjoituksellesi kohde alasvetovalikosta ja määrä. Kun olet valinnut kohteen, siitä päivittyvät lyhyet tiedot ja kuvat. Suojelualueet-sivuilta löydät lisää tietoa alueista maakunnittain. Jos valitset Muun summan, kirjaa se euroina, esim. 60.

2) Lisää tilauksesi ostoskoriin ja siirry kassalle.

3) Täytä lahjoituslomake. Jos haluat adressin tai sertifikaatin, rastita jompikumpi kohta "Lähetä sertifikaatti/lahja-adressi lahjoituksesta...".

4) Siirry maksamaan.

Ellet halua tehdä lahjoitustasi suoraan lahjoituskaupassa, tutustu ohjeisiin:

Alle 50 euron lahjoituksista voit tulostaa lahja-adressin tai sertifikaatin itse. Tulostustiedostot löytyvät vasemmasta valikosta.

Tutustu verkkomaksujen toimitusehtoihin.

Jos verkkomaksussa on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä 
info@luonnonperintosaatio.fi 
Mainitse sähköpostissa tilausnumero, se helpottaa asian käsittelyä!