Hannan muistometsä

Hanna Pahlstenin muistometsäkeräys
“Ajatus siitä, että olen osa luonnon kiertokulkua, tekee lähestyvän kuoleman jollakin tavalla hiukan helpommaksi hyväksyä – tai edes yrittää ymmärtää. Sekin on paljon, sillä vasta 32-vuotiaana kahden pienen pojan äitinä ei olisi vielä minun aikani kuolla.”

Helmikuussa 2018 Luonnonperintösäätiöön otti yhteyttä 32-vuotiaan luonnonystävän ja perheenäidin, Hanna Pahlstenin, ystäväjoukko. Kolmen vuoden sairastamisen jälkeen, juuri ennen joulua 2017, Hannan leukemiahoidot lopetettiin. Ystävät haluavat antaa Hannalle vielä viimeisen lahjan, hänen nimeään kantavan luonnonsuojelualueen. Perjantaina 2.3.2018 Hanna menehtyi.


Toiveen toteuttajana toimii Luonnonperintösäätiö, jonka kautta keräys järjestetään. Sopiva alue, joka nimetään Hannan muistometsäksi, on alustavasti tiedossa Jyvässeudulta. Ajatus toi lohtua Hannalle sairauden loppuaikoina.

“Luonnonsuojelu on minulle erityisen tärkeää ja lisäksi tämän keräyksen kautta suojeltavassa metsässä poikani ja muut läheiset saavat paikan, jossa kulkea ja muistella minua. He voivat tuntea minut suhisevana tuulena kasvoillaan, nähdä naavana puiden oksilla ja kuulla lintujen lauluna.”


Osallistu Hannan muistometsäkeräykseen tekemällä tilisiirto Luonnonperintösäätiön lahjoitustilille:
- Valitse lahjoitussumma
Kirjoita viestikenttään Hannan muistometsä
Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
Siirrä summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93

Hannan muistometsäkeräyksen saldo 1.6.2018:
53.129,10 €
 

Keräys on päättynyt 31.5.2018.


Hannan muistometsä-sivuilla Facebookissa on uutisia keräyksen etenemisestä. 
Tutustu myös Hannan muistometsän verkkosivuihin 
http://hannanmuistometsa.fi/