Liity ja lahjoita

Luonnonperintösäätiön lahjoitustili FI78 5494 0950 0224 93.

Allaolevat lahjoitukset ja tilaukset voit tehdä suoraan sivuiltamme verkkomaksulla. Jos haluat lahjoittaa muulla maksutavalla, tutustu ohjeisiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Kun olet tehnyt ensimmäisen lahjoituksen kauppamme kautta, saat sähköpostiisi kirjautumisohjeet kauppaan. Kirjautuneena voit tarkastella tilauksesi etenemistä ja tilaushistoriaasi: Kirjaudu lahjoituskauppaan.

HUOMAATHAN tilausta tehdessäsi, että Postin ilmoittama toimitusaika on nykyään neljä arkipäivää! Tilaa siis lahjat hyvissä ajoin.

Osta pala ikimetsää

Anna pala ikimetsää lahjaksi tai osta itsellesi. Luonnonperintösäätiön kautta jokainen luonnonystävä voi ”omistaa” palan metsää ja näin osallistua konkreettiseen metsänsuojeluun.

Liity kummiksi tai maksa kummimaksu

Kummina tuet Luonnonperintösäätiön suojelutyötä säännöllisesti kuukausi- tai vuosilahjoittajana. Lahjoituksillaan Kummi kerryttää omaa suojelupinta-alaansa.

Lahjoita kampanjaan

Luonnonperintösäätiö järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa kampanjoita varojen keräämiseksi suojeltavien alueiden hankintaa varten.

Anna lahjakortti

Kaunista lahjakorttia arvostavat niin nuoret kuin iäkkäämmätkin luonnonystävät. Kortin arvolla rauhoitetaan palsta korvaamattoman arvokasta metsää.

Osta tukituote

Tue ikimetsien ja arvokkaiden luonnonalueiden suojelua ja osta Luonnonperintösäätiön tukituote!

Lisätiedot ja tiedustelut Arja Haakana 044 302 5773