Kirjat

Otsikko:
Metsänsydämiä
25,00 €

Metsänsydämiä
Uusi painos saatavilla

Anneli Jussila - Juha Ilkka, pehmeäkant. 96 s. ISBN 978-952-7176-36-8
Sanasato 2017


25 € + postikulut

Uutuuskirja Metsänsydämiä sisältää Anneli Jussilan proosarunoja ja Juha Ilkan lyijykynäpiirroksia. Sanojen ja kuvien kautta teoksessa lähestytään luonnon runsautta, salaperäisyyttä ja hiljaisuutta.
"Metsänsydämiä on sarja meditatiivisia vaelluksia ja pysähdyksiä luonnossa, sarja tekstejä ja kuvia kahden tekijän samanhenkisistä rinnakkaismaailmoista.
Kirjan sivuilla voit kuulla metsän hiljaisuudessa kehrääjän surinan, tuntea vanamon ja suopursun tuoksut ja aistia ihollasi erämaan nuotion loimun."

Kirjan t​ekstit on kirjoittanut ​Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Anneli Jussila ja ​kuvittanut ​graafinen suunnittelija Juha Ilkka​, joka on myös taittanut kirjan​.

​Metsänsydämiä-kirjan ​tuotolla tuetaan Luonnonperintösäätiön suojelutyötä.
Lisätietoja puh. 044 302 5773 (ma-pe klo 11-15).

Turvapaikkoja elämälle

Anneli Jussila (toim.), kovakant., 207 s. ISBN 978-952-93-5405-4.
2. painos 2016

NYT: 35 eur + postikulut

Luonnonperintösäätiön 20-vuotisjuhlakirja esittelee 15 aluetta kuvin, kartoin ja monipuolisin tekstein. Mukana on artikkeleita kirjoittajilta, joista useimmat ovat toimineet tai toimivat yhä säätiön hallituksessa.

Säätiön perustaja Pentti Linkola kertoo koskettavasti, miten metsästä tuli uhanalainen. Linkolan ohella omasta säätiöhistoriastaan kertovat luonnontieteilijä Anto Leikola sekä kirjailija Anni Kytömäki. Toiminnanjohtaja Anneli Jussila puolestaan kirjoittaa suojelun merkityksestä hiisiperinteen ja silleen jättämisen kautta. Sijansa teoksessa ovat saaneet myös lahjoittajat.

Kirjan piirroksista vastaa graafikko Juha Ilkka. Luontokuvia on muun muassa Mauri Leivolta ja Risto Sausolta.

Kirjan tuotto käytetään uusien suojelualueiden hankintaan.

Osta omasi!

Verkkomaksujen toimitusehdot.

Voit tilata kirjan myös sähköpostitse info@luonnonperintosaatio.fi tai arkisin klo 11-15 puhelimitse 044 302 5773.