Anna lahjakortti

lahjakortti ikimetsä
Otsikko:
Ikimetsä-lahjakortti

Kaunis, sisältä tekstitön metsälahjakortti on hieno tapa muistaa luonnonystävää. Herkkä kuvitus on Juha Ilkan käsialaa.

Kaksiosainen lahjakortti on mainio vaihtoehto tavalliselle onnittelukortille. Jokaisen ostetun kortin arvolla rauhoitetaan pala arvokasta luonnontilaista metsää.
Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliömetriä ikimetsää! Lahjakortteja on saatavilla 5, 10, 20, 50 ja 100 euron arvoisina.

Metsälahjakortti on kaksiosainen ja tyylikkäästi kuvitettu. Valittavana on joko alueeseen kohdistamaton Ikimetsä-kortti tai kymmenen Luonnonperintösäätiön suojelualuetta: Akanvaara Parikkalassa, Enäjärvi Laitilassa, Kaikkallio Imatralla, Kaukametsä Mänttä-Vilppulassa, Keijunmetsä Hämeenlinnan Rengossa, Kyöpelinvuori Mäntyharjulla, Limberg Lohjalla, Pyrynmaa Inarissa, Tervavaara Nurmeksessa, Tulijoki Puolangalla ja Topenginleija Kustavissa. Pirkanmaan lahjakortin tuotolla kerätään varoja Suojele pala Pirkanmaata -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia Pirkanmaalta pohjansirkullekin sopivaa pesimäympäristöä.

Kortit ovat Juha Ilkan kuvittamia ja sisältä tekstittömiä.

Tilaukseesi lisätään postimaksu. 

Jos haluat, että kortti lähetetään suoraan lahjan saajalle ja siihen liitetään terveisesi, lähetä toivomasi teksti sähköpostiviestinä alla olevaan osoitteeseen. Jos verkkomaksussa on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä: info@luonnonperintosaatio.fi
Jos haluat käyttää muuta maksutapaa, tutustu ohjeisiin.

Lahjakortteja myyvät myös Tampereen Luontokauppa sekä Inkivääri Hämeenlinnassa.